Het herfstfestival bij BillyBird: het gezelligste herfstuitje voor het hele gezin!

| ,

De herfstvakantie is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor het Herfstfestival bij BillyBird Park! Het is van 21 tot en met 26 oktober. Je kan daar met hele gezin genieten van met spectaculaire vuur- en lichtshows, vrolijke muziek, een betoverend circus, spannende attracties, en natuurlijk heel veel lekkers om van te smullen. Het Herfstfestival biedt voor ieder wat wils. Pak je warme trui, trek je regenlaarzen aan en maak je klaar voor het leukste najaarsuitje van het jaar!

Circus

Op het herfstfestival zijn er betoverende kunsten van acrobaten, clowns en goochelaars. Vooral de acrobatiek sprong er met vlag en wimpel uit. Ik keek met ingehouden adem naar de acts. Zo ook mijn dochters (12 en 10). Van spectaculaire sprongen tot opgestapelde stoelen. Er zijn grappige clowns die iedereen aan het lachen maken. Het Kindercircus Bavaria biedt een show vol magie en spektakel. Er is ook een leuke act met poezen. De kleurrijke tent, de vrolijke muziek en de spannende en humoristische acts zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden helemaal opgaan in de voorstelling. En ouders genieten net zo hard mee.

Attracties

Het Herfstfestival zou niet compleet zijn zonder de attracties van BillyBird zelf. Het park biedt een mix van spannende attracties voor de oudere kinderen en rustige, kindvriendelijke attracties voor de kleintjes. Denk aan draaimolens, springkussens en speeltuinen. De grotere kinderen kunnen zich uitleven op de snelle attracties, zoals de achtbaan, bootjesglijbaan en saltoswing. Mijn dochters gilden het uit! Voor mij als ouder is het heerlijk om te zien hoe mijn kinderen vol plezier rondrennen en overal van genieten. Het park is overzichtelijk ingedeeld, dus je kunt de kinderen goed in de gaten houden terwijl je zelf even rustig op een bankje geniet van de omgeving. De verlichting zorgt ervoor dat het hele park extra sfeervol is.

Vuur- en lichtshows

Zodra het gaat schemeren, komen de vuurspuwers in actie en zetten een mooie act neer. Ook de lichtshow is echt een moment dat je niet wilt missen. Wat het extra griezelig en spannend maakt, zijn de rookmachines en verklede mensen die rondlopen. Soms kijken ze over je schouder mee! Spannend! Voor het hele gezin is er een eindshow (om 21.00 uur) “Het Hemels Herfstspektakel”, met prachtig vuurwerk. Een mooie combinatie van muziek en licht.

Muziek

Naast spanning en sensatie is er ook volop ruimte voor vrolijkheid en gezelligheid. Door het hele park vind je verschillende muziekoptredens, van de kinderband, DJ, tot muzikanten die vrolijke deuntjes spelen en fanfare. De muziek brengt direct een gezellige sfeer in het park en nodigt uit om een dansje te wagen. Of je nu fan bent van livemuziek of gewoon wilt genieten van de achtergrondmuziek terwijl je door het park wandelt, er is voor iedereen wat. Wil je liever naar iets anders luisteren? Er is ook theater en een verhalenverteller!

Heerlijke snacks en gezellige kraampjes

Geen festival zonder lekker eten! Tijdens het Herfstfestival kun je genieten van lekker herfstsnacks. Door het hele park staan kraampjes en eetstalletjes met een gevarieerd aanbod, van verse poffertjes tot een griezelige hotdog. Er zijn ook soepjes, friet en pizza. Voor ouders zijn er gezellige terrasjes waar je kunt genieten van een kop koffie, warme chocolademelk of een borrel. Terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen of een attractie uitproberen, kun je even bijkomen en genieten van het sfeervolle park.

Kom naar het Herfstfestival bij BillyBird!

Kortom, het Herfstfestival bij BillyBird is het perfecte herfstuitje voor het hele gezin. Of je nu komt voor de vuurshows, het circus, de attracties, de muziek of de smakelijke herfstsnacks—er is voor iedereen iets te beleven. Het park biedt een knusse, sfeervolle omgeving waar jong en oud samen kunnen genieten van alles wat de herfst te bieden heeft. Trek je laarzen aan, neem een warme jas mee en beleef samen een dag vol magie, plezier en gezelligheid.

Plaats een reactie