Emma: “Ik ben zwanger van een vader die ik ken van het schoolplein” 

| ,

Vijf jaar geleden kwam Emma vanuit Tsjechië naar Nederland om te werken als au-pair. Intussen heeft ze flink wat ervaring opgedaan. Met veel liefde en geduld zorgt ze tegenwoordig voor de pasgeboren baby en het vijfjarige zoontje van een fulltime werkend gezin. Tot voor kort had Emma zelf geen kinderwens. Vijf weken geleden kwam ze erachter dat ze in verwachting was. Van die getrouwde vader van het schoolplein…

Andere landen met onbegrensde mogelijkheden

“Ik ben geboren en getogen op het platteland van Tsjechië. Mijn ouders waren fanatieke communisten. Toen ik acht jaar was, hoorde ik dat mijn oudere nicht naar Londen was vertrokken om daar als au-pair te werken. Mijn ouders reageerden daar heel afkeurend op. Mijn nicht was losbandig en de grote stad zat vol gevaren. Dat was eigenlijk het moment waarop ik me besefte dat er meer was dan het platteland. Dat er andere landen waren, waar de mogelijkheden onbegrensd waren. Vanaf dat moment was mijn grote droom om te werken als au-pair in het buitenland.

Ik deed mijn uiterste best op school en leerde naast mijn moedertaal ook Duits en Engels, zodat ik me zou kunnen redden in de rest van de wereld

Er waren veel andere meisjes die dezelfde dromen en ambities hadden als ik, dus zorgde ik ervoor dat ik uitblonk in alle vakken. Op mijn twintigste vertrok ik eindelijk naar Nederland. Ik had gehoord dat je daar goed betaald werd en dat de mensen vriendelijk waren. Ik kwam al snel terecht bij een leuk gezin. De afgelopen vijf jaar heb ik bij drie verschillende gezinnen gewerkt. Sinds een jaar werk ik bij een hardwerkend koppel met een zoontje. Enkele weken geleden is daar ook een baby bij gekomen.

Ik werk 50 uur per week, verdeeld over 5 dagen

‘s Ochtends maak ik het zoontje Mees klaar voor school en breng ik hem weg, lopend met de kinderwagen. ‘s Middags haal ik hem weer op. In de tussentijd zorg ik met veel liefde en geduld voor de baby. Ik zorg dat ik gekookt heb voordat de ouders thuis zijn. Daarna ben ik vrij, net als in de weekenden.”

Nederlandse vrouwen met kortgeknipt haar

“Ik merkte eigenlijk meteen dat Nederlandse vrouwen er heel anders uitzien dan vrouwen uit Tsjechië. Wij besteden toch meer aandacht aan ons uiterlijk. Ik ga nooit de deur uit zonder mooie make-up, een luchtje en nette kleding. Een nagellakje en mooie, vrouwelijke schoentjes maken het geheel af. Mijn haar draag ik lang en zo blond mogelijk. Ik zie veel Nederlandse vrouwen met kortgeknipt haar staan op het schoolplein, sommigen zelfs op wandelschoenen of met een wijde joggingpak. Ik kan mij daar niets bij voorstellen.

Ik krijg door mijn uiterlijk veel mannelijke aandacht

Zeker op het schoolplein. Er wordt regelmatig met me geflirt. Daar was ik al een tijdje aan gewend. Toch was het anders met Patrick, een waanzinnig knappe en sportieve vader met een goede baan. Ik ontmoette hem vorig jaar voor het eerst. Zijn dochter zat in dezelfde klas als Mees en daardoor raakten we al snel aan de praat. Ik merkte wel dat hij me aantrekkelijk vond, maar hij behandelde me met respect. Hij sprak vloeiend Engels en zijn intelligentie was enorm. Ik kreeg al snel vlinders in mijn buik door hem.”

Ik deed hem denken aan zijn vrouw

“Ik wist dat hij getrouwd was, maar zijn vrouw kwam ik nauwelijks tegen op het schoolplein. Omdat hij de luxe had om vanuit huis te werken en zijn vrouw niet, was hij degene die hun dochter meestal van school haalde. Elke ochtend en middag stonden Patrick en ik met elkaar te praten en te lachen. Hij had ook nog eens een geweldig gevoel voor humor. Na enkele weken om elkaar heen gedraaid te hebben vroeg hij me eindelijk mee uit eten.

Tijdens dat eerste etentje vertelde hij dat het slecht ging tussen hem en zijn vrouw

Ze sliepen al tijden apart en leefden eigenlijk meer als broer en zus. De passie was uitgedoofd na het krijgen van hun dochter. Dat vond hij zo leuk aan mij, zei hij: ik deed hem denken aan zijn vrouw hoe ze eerst was. De vrouw waarop hij ooit verliefd werd.”

Ik geloofde hem en leefde op een roze wolk

“Dat was het begin van onze affaire. Alles gebeurde natuurlijk uiterst geheim: niemand mocht erachter komen. Daarom spraken we steeds minder met elkaar op het schoolplein, anders zou het opvallen. ‘s Avonds zagen we elkaar bijna dagelijks. Patrick zei dat hij van zijn vrouw wilde scheiden en met mij verder wilde. Als gezinnetje. Hij liet ook weten ooit kinderen met mij te willen. Ik geloofde hem en leefde op een roze wolk. Nooit eerder had ik een man zoals Patrick ontmoet: charmant, een goede vader en enorm intelligent.

Ik had vertrouwen in onze toekomst samen

Alleen de scheiding moest nog afgewikkeld worden, als ik hem moest geloven. Tot die bewuste dag, vijf weken geleden. Ik werd maar niet ongesteld. Ik had onbeschermde seks met Patrick en was niet heel punctueel geweest als het aankwam op het slikken van de pil. Ik was me ervan bewust dat ik zwanger zou kunnen zijn. Na het doen van drie zwangerschapstesten bleek dat ook het geval: ik was zwanger.”

Ik was een leuk verzetje voor hem, meer niet

“Diezelfde avond besloot ik het direct aan Patrick te vertellen. Ik had eigenlijk helemaal geen kinderwens, maar als ik zag hoe liefdevol hij met zijn dochter omging, vond ik hem wel een geschikte vader. En aangezien hij herhaaldelijk had laten weten hoe graag hij met mij een gezinnetje zou willen stichten, had ik er alle vertrouwen in dat hij het positief zou opnemen en zelfs blij zou zijn.

Daar had ik me lelijk in vergist

We zaten in zijn auto toen ik het hem vertelde. Hij ging compleet door het lint. Niets was er meer over van de gevoelige, intelligente en charmante schoolpleinvader. Hij schreeuwde dat het kind niet van hem kon zijn, dat ik niets voorstelde voor hem en ik maar gewoon een Poolse hoer was. Hij wist niet eens precies uit welk land ik kwam, terwijl ik hem toch van alles had verteld over Tsjechië. Blijkbaar had hij al die tijd de interesse geveinsd om in mijn broek te komen. Iets anders kan ik er niet van maken. Ik was een leuk verzetje voor hem, meer niet.”

Ik heb eraan gedacht het haar te vertellen

“Ik heb daarna direct voorlopig vrij genomen van mijn werk. Ik wilde hem niet onder ogen komen op het schoolplein en ik wilde tijd voor mezelf hebben om uit te vogelen wat ik zou gaan doen. Eerlijk gezegd ben ik daar nog steeds niet uit. Ik vind mezelf eigenlijk te jong om nu aan een kindje te beginnen, zeker in mijn eentje. Ik wil eerst een vaste baan hebben en een stabiele relatie voor ik die grote stap neem. Aan de andere kant is een abortus geheel tegen mijn principe.

Ik hou namelijk wel echt van kinderen en vind ook dat ik een goede au-pair ben

Ik heb de afgelopen vijf jaar natuurlijk heel wat ervaring opgedaan en flink kunnen ‘oefenen’ voor het echte werk. Maar ik had het me allemaal wel heel anders voorgesteld. In ieder geval samen met een partner, en niet zwanger van een getrouwde man. Zijn vrouw heeft nog steeds geen idee van wat er speelt. Ze weet niet eens dat we een affaire hadden, laat staan dat ik zwanger ben. Ik heb eraan gedacht het haar te vertellen, maar daar zag ik vrij snel vanaf. Zowel zij als ik schieten daar niets mee op. Nee, dit is nu mijn probleem, en ik zal uiteindelijk de juiste beslissing moeten nemen. Dat kan niemand anders voor me doen. Wat dat zal worden? Dat weet ik nog niet. Op dit moment is het in mijn hoofd een wirwar van emoties en twijfel.”

EMMA

45 gedachten over “Emma: “Ik ben zwanger van een vader die ik ken van het schoolplein” ”

  1. Wat erg deze reacties. Zo kortzichtig. Ieder mens maakt fouten. Misschien is het mijn fout om hier te reageren op de gemenigheid van heel veel reacties hier.

    Beantwoorden
  2. Volgens mij doen als mannen dit, zeggen ,ik ga bij mijn vrouw vandaan, en ik heb het zo slecht bij haar.
    Veel vrouwen trappen erin.
    Nu lekker met je kind verder, en wachten tot je een serieuze man tegenkomt meid.
    Is gewoon een rotstreek, maar ook van jezelf, hij had eerst moeten scheiden, en dan pas wat met een ander, want met trouwen zeg je tegen elkaar tot de dood ons scheidt. Veel sterkte

    Beantwoorden
    • tja beetje eigen schuld denk ik dan. als je weet dat hij getrouwd is of een vriendin heeft, blijf er dan gewoon bij weg. hoe lief die man̈ ook kan zijn, hij is al bezet. je bent dan niks meer als een lustobject voor m.

      Beantwoorden
  3. Je gaat een affaire aan met een getrouwde man en dan kraak je de moeders af die je bij het schoolplein ziet staan.
    Bemoei je met je eigen zaken en zorg nu maar dat jij je eigen rommel opruimt.
    Zwanger worden van een getrouwde man is respectloos tegen over zijn vrouw, en respectloos naar jezelf.
    Geloof niet de eerste de beste man die zulke mooie praatjes heeft. Jij hebt nog veel te leren.

    Beantwoorden
    • Nou dankjewel!! Ik dacht, waar haalt ze het gore lef vandaan. Wel je benen wijd voor een getrouwde schoolpleinvader, maar neerkijken op al die andere moeders die druk zijn om voor hun gezin te zorgen. Dit is een grap, toch? Hij heeft alle afgedraaide zinnetjes gebruikt. Jij hebt ook niet veel nodig.

      Beantwoorden
  4. Duidelijk niet veel jaren levenservaring en je bent er dus ingetrapt…. Vrouwen met kort haar en een joggingbroek weten misschien al beter, dat het leven niet draait om alleen uiterlijkheden in een échte relatie… Ik zou in jouw geval hulp vragen bij de praktijkondersteuner van je huisarts. (Want ik denk, dat je werkgeefster ook niet echt zit te wachten op een werkneemster, die met getrouwde mannen het bed induikt… Aangezien je bij haar man in huis woont.) Je bent geen slachtoffer: Jammer dat je jezelf in deze positie gebracht hebt. Zeker wat betreft je slechte controle op je birth control. Dit had niet gehoeven. Nu zit je met de baked pears! Ik hoop dat je je leven op de rit krijgt. De praktijkondersteuner kan met je samen kijken, wat de beste beslissingen zijn om nu te maken. Een kindje is niet niks, dus denk er goed over na. Het leven is nog lang, geloof mensen niet op hun woorden, maar op hun acties.

    Beantwoorden
  5. Zonder al dat plamuur op hun gezicht en de leuke verkleedkleren die aantrekken, zijn Oost-Europese vrouwen hartstikke doorsnee. Je schrikt je juist het apezuur als je ‘s-ochtends wakker wordt naast zo’n onopgemaakte pop. Nee liever dan een echte Hollandse van puur natuur.

    Beantwoorden
    • En dat voegt iets toe in dit geheel? Feit is wel dat bepaalde mannen die hun ding achterna lopen op deze verzorgde vrouwen kicken. Jammer dat deze Patrick niet de moeit heeft genomen een condoom te gebruiken. Hij gaat vanzelf wel een keer een soa oplopen met dit gedrag. Ik hoop dat Emma eruit komt voor zichzelf en als dit kindje geboren gaat worden het nooit hoort hoe blij de vader met het was

      Beantwoorden
      • Die Emma heeft zelf ook niet de moeite genomen om aan te dringen op condoomgebruik voor ze haar benen uit elkaar ging spreiden. Ze hebben samen seks gehad toch? En zeker in de wetenschap dat ze niet echt zorgvuldig met de pil gebruik om ging, had ze beter moeten weten. Bijna alsof ze er juist op uit was om zwanger van die man te worden.

        Beantwoorden
  6. Tja, gevalletje van domheid, niet zozeer dat je met een “vreemde” het bed in gedoken bent, maar dat je dat zonder voorbehoedmiddel doet, toch niet erg slim (blond).
    Zijn vrouw dit vertellen is eigenlijk niet zo fijn, nog meer ellende, gebroken gezin etc.
    En misschien hebben ze wel een open relatie. Om vreemd te gaan zijn er twee nodig, dus wie is hier nu de schuldige. Je was er toch zelf allemaal bij.
    Als je de wereld een beetje kent, is dit niets nieuws hoor.
    En idd jammer dat je de Nederlandse vrouw zo neerzet. Ben je beter als je er zo charmant ziet ?
    Ik wens je heel veel sterkte en doe niets met getrouwde mannen!

    Beantwoorden
  7. Ik vind die Patrick of wat zijn echte naam ook mag zijn een loser, een leugenaar, een arrogant stuk stront. Getrouwd en dan het vertrouwen van een jongere vrouw misbruiken. Ik ben zelf een man, single al een tijdje en ik heb dit soort dom gedrag gelukkig zelf nooit gedaan in een tijden van een relatie. Je bent respectloos naar je partner en degene die je met leugens een mooi plaatje probeert voor te houden. En nu er sprake is van een zwangerschap komt z’n ware aard naar boven.

    Beantwoorden
  8. ik denk dat er heel veel adoptie ouders in Nederland zijn om met alle liefde je kindje een mooie toekomst te geven. Je kan verder met je leven en gelukkig geen abortus.

    Beantwoorden
  9. Allereerst heel veel wijsheid en sterkte gewenst! dit is nogal wat. ik zou goed nadenken wat je volgende stap is … dit komt natuurlijk uit en dan is het geen fraai verhaal dat de auto pair het met een getrouwde vader aanlegt ( want zo gaan die verhalen. het zal altijd aan jou liggen, behalve als je het voor bent en bv zijn vrouw vertelt hoe het zit). qua ideeën over de Nederlandse vrouw vind ik je erg kortzichtig en denigrerend. moeders die in trainingsbroek op school verschijnen doen dat meestal niet omdat ze dat mooi vinden. waarschijnlijk wel omdat ze het druk hebben of nog niet in vorm zijn na hun bevalling. kort haar is gewoon prima en kan vele malen mooier zijn dan lang haar. veel vrouwen hebben nu eenmaal geen mooi haar ( en dan spreek ik ook over mezelf). in Nederland wordt geblondeerd haar , in combinatie met erg vrouwelijke kleding, vaak als hoerig en goedkoop gezien. je staat niet op het schoolplein alsof je een avondje uit gaat. als je dat doet, wil je seks en goedkoop vertier, denken dan vooral mannen. het is dus niet zo gek dat die vader je het hoofd op hol bracht .. hij dacht: lekker voor er ij. dat zegt veel fouts over hem, maar het is maar goed dat je daar nu achter bent en niet over tien jaar. zijn je ouders op de hoogte? kan je bij hen, of misschien bij je nicht terecht? zou je in je moederland de hulp kunnen krijgen die je nodig hebt?

    Beantwoorden
  10. Anoniem een reactie kunnen geven is voor sommigen een reden om zo grof en gemeen mogelijk te zijn. Op het benoemen van een Europees feitelijk aantoonbaar verschil in beautystandaard, volgt genderdiscriminerend plattelands advies uit de middeleeuwen.

    Hoezo levenslang boeten? Vanwege niet zo handige seks met een leugenaar?

    Lieve dame, ik vind het heel erg voor je dat je hierin bent beland. Een gebroken hart, wat heel erg is, en dan een zwangerschap. Met de pil doe je niet voor niets aan geboortebeperking. Dat je dit middel 1 x niet goed hebt ingenomen is toch geen reden om maar een heel mens op de wereld te zetten? Speciaal voor deze situaties zijn er medische mogelijkheden. Als je een alleenstaande moeder wil worden, zijn daar op een beter tijdstip allerlei andere mogelijkheden voor dan hier nu voor te kiezen omdat dit nu toevallig is gebeurd. Heel veel sterkte.

    Beantwoorden
    • Doe je nu opzettelijk je best om niet te begrijpen waar het om draait? Iedereen weet dan we in NL vaak voor “makkelijk” gaan. Als dit een moderubriek was, had iedereen het begrepen, maar ze heeft zich laten bezwangeren door een ouder die ze kent van het schoolplein en gaat vertellen over hoe die andere moeders erbij lopen. Relevantie, geen.

      Beantwoorden
  11. lieve dame, het klinkt alsof je bent gevallen voor het typische onzin verhaal van de getrouwde man.
    wb je zwangerschap, niet afbreken . er groeit een leven in jou! Dat is heilig ! laat je niet bang maken door hem.

    wb de vader, klinkt alsof hij dit vaker deed. vertel het zijn vrouw . Het zal haar pijn doen maar ze kan het beter weten.

    hou je kindje, ga terug naar Tsjechië. ik hoop dat je familie je daar zal steunen. . heel veel sterkte!

    Beantwoorden
    • Helemaal eens, vooral als je met een getrouwde vent wat begint. Dan was ik extra voorzichtig geweest, sterker nog daar was ik niet aan begonnen. Die denigrerende opmerking over Nederlandse vrouwen was idd niet nodig geweest. Daarbij, heeft het volgende haar ook niet ver gebracht;
      “Ik merkte eigenlijk meteen dat Nederlandse vrouwen er heel anders uitzien dan vrouwen uit Tsjechië. Wij besteden toch meer aandacht aan ons uiterlijk. Ik ga nooit de deur uit zonder mooie make-up, een luchtje en nette kleding. Een nagellakje en mooie, vrouwelijke schoentjes maken het geheel af’. Ze is er keihard ingetuind. Sorry, maar voel echt 0 empathie voor vrouwen die wat beginnen met bezette mannen. Zielig voor het ongeboren kindje is het wel. Die getrouwde vent is een looser en zij had beter haar verstand en de pil moeten gebruiken.

      Beantwoorden
  12. zou het kindje houden en jij werd verliefd op een getrouwde man, maar als hij vreemd gaat zou hij het vast bij jouw ook doen in een vaste relatie, wees blij dat je van hem af bent. een kind is een zegen, er zijn zoveel vrouwen die niet zwanger kunnen worden. alleen een kind opvoeden kan zwaar zijn. Denk er goed over na.

    Beantwoorden
  13. Je kindje niet weg laten halen. Dat draag je je hele leven met je mee. Kan veel verdriet en op het laatst een depressie veroorzaken. Zoek hulp. Er zijn genoeg instanties die je willen helpen. Je kunt contact opnemen met de VBOK. Daar is hulp voor moeder en kind.

    Beantwoorden
  14. Zeker heel erg, maar een beetje dom om in deze tijd onveilig sex te hebben Bovendien vind ik haar opmerkingen over Nederlandse vrouwen heel ongepast en denigrerend. Niet iedereen heeft de tijd zich op te tutten, maar zij schijnbaar wel. Die opmerkingen had ze wel voor zich kunnen houden.
    .

    Beantwoorden
  15. vond het wel grappig dat ze zei vrouwen met korte haren en niet verzorgd. haha wacht maar tot ze zelf mama is.🤣.
    Verder lekker het kindje houden, stel je kunt later geen kindjes meer krijgen.

    Beantwoorden
  16. dat krijg je ervan als je met getrouwde mannen gaat
    niet iedereen heeft zin om smorgens om half 9 een mode show te lopen op t schoolplein
    wij komen er voor de kinderen te brengen en te halen niet voor de getrouwde mannen.

    Beantwoorden
      • Nee alleen met naïeve vrouwen. Of andersom gebeurt het natuurlijk ook. Naïeve mannen die erin trappen bij getrouwde vrouwen, die dan ook bv nog eens zwanger worden en niets zeggen tegen hun man, bij hen blijven en doen alsof het kind van hun man is. De naïeve man van nietswetend alleen achter gelaten. Ja ook dat komt voor. We leven in een idiote wereld.

        Beantwoorden
    • RR die man komt toch ook om zijn dochter naar school te brengen en niet om een vrouw te verleiden. Waarom bekijk je maar van een kant, die van de vrouw. Jij veroordeelt haar terwijl zij niet vreemd is gegaan. Hij vertelt haar een mooi verhaal om haar in bed te krijgen. zijn huwelijk stelde niets voor en hij wilde met haar verder en met haar een gezin stichten. Je bent wel erg kortzichtig wzt dit betreft.

      Beantwoorden
  17. Beetje naïef maar ja zo zijn mannen lopen hun geslachtsdeel achterna nou ik zou het mooi aan zijn vrouw vertellen kan hij ook voelen hoe het is . wat een lul zeg

    Beantwoorden
  18. wat een dom wijf en domme respectloze reactie over vrouwen met kort haar,bij meeste staat juist heel leuk,en misschien iemand ziek geweest ,niet iedereen hoeft als snol bij te lopen.En als je moeder bent is het smorgens soms haasten ,en als we thuis komen tijd om ons leuk aan te kleden en op te maken.Als kerel dat al roept over je ,zegt genoeg.Hij zag je als goedkoop hoertje.Triest toon respect voor jezelf en duik niet met getrouwde mannen in bed.En respecteer andere vrouwen en moeders.

    Beantwoorden
    • Madam als moeder van 3 nu volwassen kids was ik ook altijd super verzorgd met lang haar. Het is gewoon een kwestie van op tijd opstaan en van jezelf houden! Nu nog steeds ben ik super verzorgd met nog steeds lang haar. Ik zou zeggen kijk eens wat vaker in de spiegel al dan niet van de kapper. Wees eens lief voor jezelf.

      Beantwoorden
  19. Uiteindelijk ben je gek als je niet zijn leven net zo overhoop haalt als hij dat bij jou doet. Waarom zou je hem beschermen. en als je het voor zijn vrouw en kind doet, ja sorry. Maar wie heeft daar de verantwoordelijkheid voor te dragen, hij of jij. Had hij maar niet buiten de deur moeten eten. Dat zijn de consequenties van zijn eigen gedrag. En als hij dat bij jou flikt, bij wie gaat hij het dan nog meer doen, want zijn seksleven is daarna niet ineens magisch fantastisch geworden. Beter ben je gewoon eerlijk, laat zijn lelijkheid maar zien. Hij heeft zijn vrouw zelf gepasseerd. Wie zijn billen brand mag op de blaren zitten. Dit hoef je niet alleen te doen. Jouw kind wordt het broertje/zusje van zijn dochter. Gewenst of ongewenst, het zijn feiten die je nooit moet verstoppen. Je zal zelf wel twee keer nadenken voor je weer met een getrouwde man aanpapt. Sowieso nooit een goede basis voor een relatie.
    Veroordelen doe ik je niet. Iedereen maakt verkeerde keuzes. Maar dat kind van jou wordt wel groot. Het gaat niet makkelijk zijn, maar als je in vijf jaar zo goed de taal beheerst ben je een slimme dame. Niet bang zijn, maar aangaan en doen.

    Beantwoorden
    • Slimme dame? Ja zeker hoor, vooral door het feit zwanger te worden door onbeschermde seks en niet heel punctueel zijn op het slikken van de pil, van een getrouwde vader, waar het kind op dezelfde school zit als het kind waar zij au-pair van is. Ja echt heel slim.

      Beantwoorden
  20. Tja, zoals Emma veel Nederlandse moeders ziet als vrouwen met kort geknipt haar, zullen veel Nederlandse vrouwen, vrouwen zoals Emma als behoorlijk naïef zien.
    Zeker niet netjes van die man. Zijn vrouw zou het moeten weten. Maar ook zeker niet netjes van Emma, ondanks dat hij een verhaal over echtscheiding ophing. Hij was immers nog getrouwd. Behoorlijk naïef te denken dat hij zijn vrouw verlaat voor een ander.
    Tja Karma is a bitch he, zoals ze zeggen.
    Het ergst is het voor het ongeboren kindje. En het kindje moet je houden. Als je, je benen zomaar gespreid kan gooien voor de eerste de beste man met leuke praatjes en zo onzorgvuldig met voorbehoedsmiddelen omgaat, moet je de consequenties ook aanvaarden.
    En wat erg ook voor dat gezin waar Emma au-pair is, zal ook lekker zo over school rond gaan als dit uit gaat komen dat je au-pair het met getrouwde mannen doet, want dit soort dingen komen altijd uit tenslotte.

    Beantwoorden
    • Als je het kindje houdt…voor je kind is het fijn als hij/zij weet wie zijn/haar vader is. Ik zou het voor je kind dus niet geheim houden en ook zoveel mogelijk over de vader opschrijven voor later.

      Persoonlijk zou ik je zwangerschap gewoon open neerleggen zodat je kind nooit een geheim was.

      Beantwoorden
  21. jeetje wat een ontzettende zak dat hij je zo laat zitten maar dit is wel een klassiek voorbeeld van een getrouwde man die gewoon buiten de deur wil eten. Wel de lusten ,niet de lasten. Ik vind het ook rot voor zijn vrouw, hoe is dat voor haar vraag ik me af. Logisch dat je vol twijfel en emotie zit. Blijf bij je gevoel,doe wat het beste is voor jou en je ongeboren kindje. Laat je nooit meer in met een getrouwde man die smoesjes verzint maar kies voor.iemand die beschikbaar is en die helemaal voor jou wil gaan want dat verdien je. Sterkte en succes meid!

    Beantwoorden

Plaats een reactie